•  
 • 1

 • slide1foto copy

 • Europa ime Slide

 

REVISTA STUDENTORE        GALERIA (FOTO - VIDEO)         LIBRI I KARRIERES                 GUIDA STUDENTORE     

                          

 
 
 

Lajme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
Prev Next

Listat paraprake me studentët e pranuar …

Listat paraprake me studentët e pranuar në Fakultetin e Ekonomisë dhe Fakultetin e Drejtësisë

  Të dashur maturantë, Duke ju falënderuar dhe njëherë për përzgjedhjen e institucionit tonë për vazhdimin e studimeve tuaja të larta, ju njoftojmë se sot u shpallën listat paraprake me studentët e...

TESTET TË GJUHËS ANGLEZE TOEIC L&R

TESTET TË GJUHËS ANGLEZE TOEIC L&R

Njoftojmë të gjithë studentët se kanë filluar regjistrimet për zhvillimin e testit ndërkombëtar të gjuhës Angleze: TOEIC L&R, më datë 16 Shtator 2016, ora 17:00, në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit     .   ...

Hapet sistemi elektronik "Matura On…

Hapet sistemi elektronik "Matura Online"

                                                                          Datë 29.08.2016     NJOFTIM   Akademia Profesionale e Biznesit mbështetur në...

Njoftim provimet vjeshtë 2016

Njoftim provimet vjeshtë 2016

Njoftohen të gjithë studentët që vazhdojnë studimet pranë fakulteteve të IAL “Akademia Profesionale e Biznesit” Tiranë, të cilët kanë provime të pashlyera, se procedurat që do të aplikohen gjatë sezonit...

Vendim i Min.Arsimit lidhur me njoftimin…

Vendim i Min.Arsimit lidhur me njoftimin për aplikimet e reja

NJOFTIM Njoftohen të gjithë maturantët e viteve të kaluara, që i kanë shlyer të gjitha detyrimet e provimeve të detyruara dhe me zgjedhje të Maturës Shtetërore dhe nuk kanë aplikuar me...

TESTET TË GJUHËS ANGLEZE TOEIC L&R

TESTET TË GJUHËS ANGLEZE TOEIC L&R

Njoftojmë të gjithë studentët se kanë filluar regjistrimet për zhvillimin e testit ndërkombëtar të gjuhës Angleze: TOEIC L&R, me datë 22 Korrik 2016,  ora 16:00, në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit     .     ...

Fundjava në natyrë

Fundjava në natyrë

Studentët e apasionuar pas natyrës këtë fundjavë ju bashkuan nismës së Qeverisë Studentore të Akademisë Profesionale të Biznesit, ku të gjithë së bashku marshuan dhe eksploruan Syrin e Ciklopit (Urtha...

APB ka kënaqësinë t'ju ftojë ditën e enj…

APB ka kënaqësinë t'ju ftojë ditën e enjte, datë 16 Qershor në seminarin me Z.Quentin Crowe

Akademia Profesionale e Biznesit ka kënaqësinë t'ju ftojë ditën e enjte, datë 16 Qershor në seminarin me Z.Quentin Crowe - Themelues dhe Menaxher i "The Marketer's Forum". Me bazë në Britaninë...

Trajnim me temë "Karizma dhe Sukses…

Trajnim me temë "Karizma dhe Suksesi"

Akademia Profesionale e Biznesit në bashkëpunim me Qendrën e Trajnimeve IRISOFT organizojnë në datë 28 Maj 2016, ora 11:00 trajnimin me temë "Karizma dhe Suksesi". Ky trajnim do të zhvillohet në...

Trajnim me temë "Brand Yourself…

Trajnim me temë "Brand Yourself"

Qendra Globe Tik & Language Education në bashkëpunim dhe me mbështetjen e Akademisë Profesionale të Biznesit organizojnë në datë 4 Qershor 2016, ora 09:00 në mjediset e Akademisë Prof. të...

Konferenca I Kombëtare Studentore

Konferenca I Kombëtare Studentore

  Akademia Profesionale e Biznesit fton të gjithë studentët e ciklit bachelor, master dhe të diplomuar për të prezantuar punimet dhe kërkimet e tyre në Konferencën e I Kombëtare Studentore me temë "Young European Leadership",...

Festimi i “Ditës së Europës” në Akademin…

Festimi i “Ditës së Europës” në Akademinë Profesionale të Biznesit

Në kuadër të Ditës së Europës, Akademia Profesionale e Biznesit organizoi ditën e hënë datë 9 maj 2016, ora 10:00 një konferencë/leksion të hapur me temë "Hapat dhe sfidat e...

Open Day - "Hapat dhe sfidat e Shqi…

Open Day - "Hapat dhe sfidat e Shqipërisë drejt integrimit në BE"

Në kuadër të Ditës së Europës,  Akademia Profesionale e Biznesit organizon ditën e hënë dt. 9 maj 2016, ora 10:00 një "Open Day" me fokus "Hapat dhe sfidat e Shqipërisë...

Seminar me temë "Njohja e tregtimit…

Seminar me temë "Njohja e tregtimit online të Investimeve Financiare"

Ditën e martë dt. 29 Mars 2016 në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit, do të zhvillohet një seminar nga "Stock International Albania" me temë "Njohja e tregtimit online të...

EUROPE STUDY TRIP

EUROPE STUDY TRIP

Studentët e Akademisë Profesionale të Biznesit do të jenë pjesë e vizitës studimore në Parlamentin Europian, ku do të ndjekin nga afër seancën plenare, në të cilën do të diskutohet...

Leksion i hapur me temë “Sfidat dhe arri…

Leksion i hapur me temë “Sfidat dhe arritjet e një gruaje të suksesshme”

Në kuadër të axhendës së aktiviteteve dhe Ditës së Gruas, Qeveria Studentore në bashkëpunim dhe me mbështetje të APB-së, ditën e hënë, datë 7 Mars 2016, organizon një leksion të...

NJOFTIM PËR FILLIMIN E SESIONIT TË TRAJN…

NJOFTIM PËR FILLIMIN E SESIONIT TË TRAJNIMEVE PËR SKK/SNK.

NJOFTIM PËR FILLIMIN E SESIONIT TË TRAJNIMEVE PËR SKK/SNK. Në datën 04 Mars 2016, ora 16.00, në ambjentet e Akademisë Profesionale të Biznesit, ISAB (Instituti për Studime dhe Aplikime në Biznes)...

Qeveria studentore organizon udhëtim në …

Qeveria studentore organizon udhëtim në Greqi

Qeveria Studentore në bashkëpunim dhe mbështetjen e Akademisë Profesionale të Biznesit organizon një udhëtim 3 ditor në dy nga qytetet më të bukura të Greqisë. Gjatë këtij udhëtimi studentët do...

TESTET TË GJUHËS ANGLEZE TOEIC L&R

TESTET TË GJUHËS ANGLEZE TOEIC L&R

Njoftojmë të gjithë studentët se kanë filluar regjistrimet për zhvillimin e testit ndërkombëtar të gjuhës Angleze: TOEIC L&R, me datë 04 Prill 2016, ora 17:00, në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit     .       ...

Testet e Gjuhës Angleze Cambridge ESOL n…

Testet e Gjuhës Angleze Cambridge ESOL në APB

Kanë filluar regjistrimet për Testin e Gjuhës Angleze KET (Key English Test); PET (Preliminary English Test); FCE (First Certificate in Engslih)  të Cambridge ESOL që do të zhvillohen në PRILL-MAJ-QERSHOR 2016 Njoftojmtë gjithë të interesuarit...

RAPORTI I PUNESIMIT 2012-2015

RAPORTI I PUNESIMIT 2012-2015

  Akademia Profesionale e Biznesit në përmbushje të  misionit dhe vizionit të saj strategjik  lidhur me pikëtakimin  e  ofertës akademike me kërkesën e tregut të punës jo vetëm që u mundëson...

“Vizioni i lidershipit dhe aftësitë për …

“Vizioni i lidershipit dhe aftësitë për të përballuar të ardhmen" i mbajtur nga Dekani i Fakultetit të Drejtësisë së APB, Prof. As. Dr. Simon GEGA

Ditën e mërkurë, datë 17 shkurt, në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit (salla 201), ora 12:00 do të zhvillohet një leksion i hapur me temë “Vizioni i lidershipit dhe...

Trajnim në APB datë 27 shkurt "Aftë…

Trajnim në APB datë 27 shkurt "Aftësitë Intelektuale dhe Suksesi"

Ditën e shtunë, datë 27 shkurt 2016, ora 09:00, në mjediset e Akademise Profesionale te Biznesit do të zhvillohet trajnimi me temë "Aftësitë Intelektuale dhe Suksesi". Ky trajnim konsiston në...

Zgjedhjet për Kryetarin e Qeverisë Stude…

Zgjedhjet për Kryetarin e Qeverisë Studentore APB, 5 shkurt 2016

Datë 5 shkurt 2016 në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit, u zhvilluan zgjedhjet për kryetarin e Qeverisë Studentore. Këto zgjedhje vijnë në kuadër të një bashkëpunimi dhe lidershipi më...

Shikoni rankimin e fundit te Universitet…

Shikoni rankimin e fundit te Universiteteve nga Cybermetrics Lab!

Nga rankimi i fundit i Cybermetrics Lab, një nga grupet më të mëdha kërkimore me qendër në Spanjë, që organizon çdo 6 muaj renditjen e Universiteteve botërore ku përfshihen rreth 20...

“AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT” ORGAN…

“AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT” ORGANIZON KONFERENCËN E IV NDËRKOMBËTARE SHKENCORE

Të nderuar kolegë pedagogë, miq bashkëpuntorë shkencorë dhe profesionistë të APB-së!  Akademia Profesionale e Biznesit organizon Konferencën e IV Ndërkombëtare Shkencore më datën 22 Prill 2016 me temë: "REFORMAT NË EKONOMI...

Për percaktimin e niveleve dhe testeve n…

Për percaktimin e niveleve dhe testeve ndërkombëtare të gjuhëve të huaja

Ju lutemi te lexoni me poshtë udhëzimin Nr.52 Datë 03/12/2015 i MAS "Për percaktimin e niveleve dhe testeve ndërkombëtare të gjuhëve të huaja për pranimin në ciklin e II dhe të III të studimeve" i cili...

Zhvillimi i testeve ndërkombëtare të gju…

Zhvillimi i testeve ndërkombëtare të gjuhës Angleze: TOEIC dhe TOEFL

Akademia Profesionale e Biznesit, njofton të gjithë studentët, për zhvillimin e testeve ndërkombëtare i gjuhës Angleze, TOEIC dhe TOEFL          

Seminar i hapur: “Të njihemi me Programe…

Seminar i hapur: “Të njihemi me Programet Rinore Europiane”Seminar i hapur: “Të njihemi me Programet Rinore Europiane”

Seminar i hapur: “Të njihemi me Programet Rinore Europiane”. Në kuadër të axhendës së aktiviteteve për vitin e ri akademik 2015-2016, Këshilli Studentor APB në bashkëpunim me Akademinë Profesionale të Biznesit organizojnë një seminar mjaft interesant...

Panairi Work & Study 2015

Panairi Work & Study 2015

Ditën e Mërkurë, datë 30 Shtator, në Muzeun Historik Kombëtar çeli siparin e tij për të gjashtin vit rradhazi Panairi Work & Study 2015. Për të katërtin vit radhazi Akademia Profesionale...

Kanë filluar regjistrimet për Testin e G…

Kanë filluar regjistrimet për Testin e Gjuhës Angleze KET (Key English Test) të Cambridge ESOL që do të zhvillohet datë 14 Nëntor 2015

  Kanë filluar regjistrimet për Testin e Gjuhës Angleze KET (Key English Test) të Cambridge ESOL që do të zhvillohet datë 14 Nëntor 2015   Njoftojmë të gjithë të interesuarit se kanë filluar...

SEZONI I PROVIMEVE TË VJESHTËS PËR VITIN…

SEZONI I PROVIMEVE TË VJESHTËS PËR VITIN AKADEMIK 2014-2015

INFORMACION MBI ZHVILLIMIN E SEZONIT TË PROVIMEVE TË VJESHTËS PËR VITIN AKADEMIK 2014-2015 (08-17 SHTATOR 2015)   Bazuar në ligjin Nr. 9741, date 21.05.2007 “Për arsimin e lartë në Republikën e shqipërisë” i...

Ja kush janë universitetet më të mira në…

Ja kush janë universitetet më të mira në Shqipëri

Nga Rankimi që është realizuar nga grupi spanjoll CSIC për 6-mujorin e parë të vitit 2015, Akademia Profesionale e Biznesit renditet në vendin e 6-të në rang kombëtar!!!    ...

Vizitë e studentëve të APB në kompaninë …

Vizitë e studentëve të APB në kompaninë Alba Beton

Më datën 11 Qershor 2015, në kuadrin e praktikës profesionale dhe të zgjerimit të bashkëpunimit me sektorin privat, studentë nga Akademia Profesionale e Biznesit, Fakulteti Ekonomik, Dega Administrim Biznesi, të...

Studentë të Akademisë Profesionale të Bi…

Studentë të Akademisë Profesionale të Biznesit vizitojnë Drejtorinë e Përgjithëshme të Standardizimit

Më datën 8 Qershor 2015, në kuadrin e praktikës profesionale studentë të Akademia Profesionale e Biznesit, Fakulteti Ekonomik, Dega Administrim biznes vizituan Drejtorinë e Përgjithëshme të Standardizimit, e cila në...

Të gjithë së bashku të festojmë ditëlind…

Të gjithë së bashku të festojmë ditëlindjen e Europës!!!

Në mjediset e APB, nesër datë 8 maj, ora 09:00, do të organizohet eventi "Leksione EU" me të ftuar zv. Ministren e Integrimit Znj. Erisa Xhixho dhe zv. Ministren e...

Konkursi "Europa dhe Une"

Konkursi "Europa dhe Une"

Në kuadër të ditës së Europës më 9 Maj, Këshilli Studentor i APB në bashkëpunim me Akademinë Profesionale të Biznesit, organizon konkursin e esesë me temë ‘’Europa dhe Unë’’. Duke...

APB ofron zhvillimin e testeve të gjuhës…

APB ofron zhvillimin e testeve të gjuhës angleze Cambridge ESOL (KET/FCE/CAE)

AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT OFRON ZHVILLIMIN E TESTEVE TË GJUHËS ANGLEZE Cambridge ESOL (KET/FCE/CAE) Akademia Profesionale e Biznesit organizon në ambjentet e saj Testet e Gjuhës Angleze të Cambridge ESOL në bashkëpunim...

Dr. Efrat Kedem-Tahar Universiteti i Hai…

Dr. Efrat Kedem-Tahar Universiteti i Haifas, Izrael

Vazhdojnë aktivitetet tek “AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT”! Leksion i hapur mbajtur nga Dr. Efrat Kedem-Tahar Universiteti i Haifas, Izrael Për të dytën herë , na nderon me praninë e saj Dr. Efrat...

Organizohet Turneu i Minifutbollit (të s…

Organizohet Turneu i Minifutbollit (të sallës) “LIGA UNIVERSITARE”

NJOFTIM!!! Shoqata Sportive e “Minifutbollit Shqiptar” në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Sportit, organizon Turneun e Minifutbollit (të sallës) “LIGA UNIVERSITARE”, 6 prill – 28 prill 2015, Pallati i Sportit “Asllan...

Thirrja për punime të Konferencës së 3-t…

Thirrja për punime të Konferencës së 3-të Ndërkombëtare në APB.

Address:Rr.“ Vangjel Noti” Nr 25, Laprakë, Tiranë. Tel. 04 2 454 893. Mob: 067 40 08 880; 0674008881: 067 40 63 042. Web: www.apb.edu.al. Email: info@apb.edu.al   Thirrje për punime   KONFERENCA E 3të NDERKOMBETARE 25...

Fillon sesioni i trajnimeve SKK dhe SNK …

Fillon sesioni i trajnimeve SKK dhe SNK IAS-IFRS

Address:Rr.“ Vangjel Noti” Nr 25, Laprakë, Tiranë. Tel. 04 2 454 893. Mob: 067 40 08 880; 0674008881: 067 40 63 042. Web: www.apb.edu.al. Email: info@apb.edu.al    Tiranë, më 06.02.2015   N J O F...

Programi i trajnimit i detajuar sipas mo…

Address:Rr.“ Vangjel Noti” Nr 25, Laprakë, Tiranë. Tel. 04 2 454 893. Mob: 067 40 08 880; 0674008881: 067 40 63 042. Web: www.apb.edu.al. Email: info@apb.edu.al   Tiranë, më 06.02.2015   PROGRAMI I TRAINIMIT I...

Kartolina e Urimit per 2015 nga Presiden…

Kartolina e Urimit per 2015 nga Presidenti APB, Z. Ylber Bezo

Dua sinqerisht t'Ju uroj nga zemra "GËZUAR TË GJITHËVE, 2015". Të kemi shëndet, fat dhe suksese.   GËZUAR DHE MBARËSI.   Ylber BEZO, AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT.  

Vendimi i Këshillit të Ministrave për AP…

Vendimi i Këshillit të Ministrave për APB

Vendimi i Këshillit të Ministrave për heqjen e masës së pezullimit të APB.

Komunikatë Zyrtare nga Zyra e Marrëdhëni…

NIPT: L02401014C, Rr.“ Vangjel Noti” Nr 25, Laprakë, Tiranë. Tel. 04 2 454 893. Mob: 067 40 08 880; 0674008881: 067 40 63 042,                                        Web: www.apb.edu.al. Email: info@apb.edu.al.                                                                                            ...

Komunikate zyrtare e APB

Komunikate zyrtare e APB

Miratimi i TARIFAVE të Studimeve dhe OFERTËS Financiare për REGJISTRIMET e studentëve për Vitin Akademik 2014-2015    

Akademia Profesionale e Biznesit në Pana…

Akademia Profesionale e Biznesit në Panairin "Work & Study 2014"

Akademia Profesionale e Biznesit në Panairin "Work & Study 2014" në Muzeun Historik Kombëtar.

Leksion i hapur - Is Tolerance the expla…

    NJOFTIM   Njoftohen të gjithë studentët , profesorët e APB –së sikurse edhe të gjithë të interesuarit që të marrin pjesë në Leksionin e Hapur  me titull :  IS TOLERANCE THE EXPLANATION FOR...

KOMUNIKATË ZYRTARE

  KOMUNIKATË  ZYRTARE Në kuadër të zhvillimeve të ditëve të fundit për problemet e Arsimit të lartë në vend, e konsiderojmë të nevojshme të informojmë sa më poshtë: “Akademia Profesionale e Biznesit” e...

Flash Mob me moton ‘’We are Europe’’

FLASH MOB / 9 MAJ 2014 Në kuadër të axhendës së aktiviteteve për Ditën e Europës, Qeveria Studentore APB në bashkëpunim me studenten Flogerta Krypi dhe mbështetjen e Akademisë Profesionale të...

Ekonomiksat e vitit të I-rë Master shpal…

Ekonomiksat e vitit të I-rë Master shpallen “Kampion” të Kampionatit të II Kalceto “Akademia e Biznesit 2013-2014”Në mbrëmjen e së martës datë 15 prill 2014 në kompleksin Ardeno, u zhvillua...

Përtej Barrierave

Në kuadër të axhendës së takimeve dhe aktiviteteve Qeveria Studentore në bashkëpunim me UAB, organizon ditën e enjte, datë 17 Prill ora 11:00 në sallën 101, një takim me përfaqësues...

Konkursi i Esesë me temë ‘’Europa Ime’’

Në kuadër të ditës ndërkombëtare të librit me datë 23 Prill, Qeveria Studentore në bashkëpunim me Universitetin Akademia e Biznesit, organizon Konkursin e Esesë me temë ‘’Europa Ime’’. Duke qenë...

Konferenca 29 Prill 2014

Të nderuar kolegë pedagogë, miq bashkëpuntorë shkencorë dhe profesionistë të UAB-së! Universiteti Akademia e Biznesit organizon Konferencën e Dytë Ndërkombëtare Shkencore më datën 29 Prill 2014 me temë ''NDRYSHIMI GLOBAL: Impakti...

Kampionatit te II-të Futbollit (Kalceto)…

Ne kuader te Kampionatit te II të Futbollit (Kalceto) “Akademia e Biznesit” 2014 (mars – prill 2014), grupi organizator shpall grupet e percaktuara sipas shorteut te hedhur me perfaqesite e...

Të mësojmë duke dhuruar

Organizata ICCTW (I CAN CHANGE THE WORLD) në bashkëpunim me Këshillin Studentor UAB dhe mbështetjen e Universitetit “Akademia e Biznesit” filloi në mjediset e universitetit, në datat 18-19 dhe 24-25...

Seminare të Organizuara nga Fakulteti i …

Në ambjentet e Universitetit AKADEMIA E BIZNESIT u organizuan një sëre Seminaresh nga Fakulteti i Drejtësisë.   Seminari "Të njohim njëri - tjetrin" nga aftesitë personale qe disponon ç'do student i UAB-së!   Seminari...

Marrëveshje bashkëpunimi me Universiteti…

Marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit "Akademia e Biznesit" dhe Universitetin "Boras", Suedi.  

Projekt-Marrëveshje me investitorët Ital…

Projekt-Marrëveshje me investitorët Italian të kompanisë ITAL-PRO Projekt-Marrëveshje e Universitetit AKADEMIA E BIZNESIT me investitorët Italian të kompanisë ITAL-PRO për praktikat mësimore, stage & punësim të studentëve të UAB-së, e zhvilluar...

Marrëveshja me Dhomën e Tregëtise

Marrëveshja me Dhomën e Tregëtise Në mjediset e Universitetit Akademia E Biznesit u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis 'Dhomës së Tregëtisë' dhe 'Universitetit AKADEMIA E BIZNESIT'. Të pranishëm për nënshkrimin e...

Paneli i stafit drejtues akademik dhe 2 …

  Paneli i stafit drejtues akademik dhe 2 studentë të Akademisë Profesionale të Biznesit, Sonte në orën 22:30 në "Zonë e Lirë", TV KLAN!!!! Paneli do te përbëhet nga: 1) Prof....

Regjistrimet Vazhdojnë

I AKREDITUAR!!!   Vazhdojnë rregjistrimet në FAKULTETIN e EKONOMISE dhe DREJTESISE; Cikli BACHELOR (3 vite akademike) në FAKULTETIN e EKONOMISE me profilet; • ADMINISTRIM BIZNESI, • FINANCE - KONTABILITET,...

APB në Tv KLAN, emisioni "Takimi i …

Sot në orën 18:00 kemi eventin e radhës "Një prezantim të AKADEMISE PROFESIONALE TE BIZNESIT"

APB Akreditohet

Në bazë të urdhërit të ministrit të arsimit dhe shkencës nr.500, datë 18.10.2012, Institucioni i Arsimit të Lartë AKADEMIA E BIZNESIT mer AKREDITIMIN, në përputhje me vendimin nr. 364, datë...

Evente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Prev Next

Revista Studentore Nr.3

Revista Studentore Nr.3

Revista Studentore Nr.3, Qershor 2016

KONFERENCA I KOMBËTARE STUDENTORE

KONFERENCA I KOMBËTARE STUDENTORE

KONFERENCA I KOMBËTARE STUDENTORE "Young European Leadership" 17 Qershor 2016 Ishte kjo tema e Konferencës I Kombëtare Studentore e Akademisë Profesionale të Biznesit e cila solli së bashku mbi 30 të rinj nga...

TAKIMI ME MR. QUENTIN CROWE

TAKIMI ME MR. QUENTIN CROWE

Në datat 15 – 17 Qershor 2016, i ftuar nga Akademia Profesionale e Biznesit, ishte për një vizitë pune dhe për një leksion të hapur në Shqipëri Z. Quentin Crowe,...

Unë mbroj mjedisin

Unë mbroj mjedisin

Nën moton  "Unë mbroj mjedisin"  forumi "Albanian Young Leaders" ishte iniciator i nismës së pastrimit ditën e shtunë dt. 28 Maj në Njësinë Administrative Nr. 11, nismë kjo e cila...

APB në panairin “Ditët e Orientimit të K…

APB në panairin “Ditët e Orientimit të Karrierës së Maturantit”

Akademia Profesionale e Biznesit ishte pjesë e panairit “Ditët e Orientimit të Karrierës së Maturantit” të realizuar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit në datat 26-27-28 Maj 2016. Qëllimi i...

Ta Pastrojmë Shqipërinë

Ta Pastrojmë Shqipërinë

Koha e keqe dhe me reshje shiu nuk i ndali edhe sot studentët tanë që të bëheshin pjesë e aksionit kombëtar "Ta Pastrojmë Shqipërinë". Për të tretin vit radhazi, studentët...

Konferenca II Kombëtare

Konferenca II Kombëtare

Akademia Profesionale e Biznesit zhvilloi Konferencën Mjedisore me temë: “Mbrojtja e Mjedisit dhe Sfidat e Menaxhimit: Përgjegjësia e Biznesit në Çështjet Mjedisore” Akademia Profesionale e Biznesit në bashkëpunim me Antea Cement...

"Mbyllja e turneut të Ligës Univ. t…

"Mbyllja e turneut të Ligës Univ. të Futsallës 2016"

Përfaqësuesja e Akademisë Profesionale të Biznesit në gjysëmfinalen e Ligës II-të Universitare të Futbollit të Sallës 2016 Nën moton, “Për sportin si një vlerë e shtuar'” Shoqata Sportive Minifutbolli Shqiptar, organizoi...

KONFERENCA E IV NDËRKOMBËTARE SHKENCORE

KONFERENCA E IV NDËRKOMBËTARE SHKENCORE

 KONFERENCA E IV NDERKOMBETARE SHKENCORE “REFORMS IN ECONOMY AND JUSTICE CONDITIONS AND CHALLENGE FOR ALBANIA’s EUROPEAN PERSPECTIVE” Tiranë, 22 Prill 2016 Ditën e premte, datë 22 prill 2016, Akademia Profesionale e Biznesit zhvilloi Konferencën...

"Dhuro gjak, shpëto një jetë"

"Dhuro gjak, shpëto një jetë"

"Dhuro gjak, shpëto një jetë" nën këtë moto studentët e Akademisë Profesionale të Biznesit u bënë pjesë e nismës humane të dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë. Falë bashkëpunimit ndërmjet...

"Fundjavë Ndryshe"

"Fundjavë Ndryshe"

"Fundjavë Ndryshe" është nisma më e fundit që Qeveria Studentore në bashkëpunim me disa studentë të APB-së ndërmorën, duke ju ardhur në ndihmë disa familjeve në nevojë. Kjo nisëm u...

Recognition with online trading of finan…

Recognition with online trading of financial investments

Ditën e martë datë 29 Mars 2016, në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua një leksion i hapur me temë “Njohja e tregëtimit online të investimeve financiare”. Përfaqësuesit e...

Takim i Hapur me Znj. Flutura XHABIJA

Takim i Hapur me Znj. Flutura XHABIJA

Në kuadër të festave të 7-8 Marsit, në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit, u zhvillua një leksion i hapur me temë “Sfidat dhe arritjet e një gruaje të suksesshme”,...

Trajnimi me temë “Aftësitë Intelektuale …

Trajnimi me temë “Aftësitë Intelektuale dhe Suksesi”

Ditën e shtunë dt. 27 shkurt 2016, në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua trajnimi në formatin (non-formal education) me temë “Aftësitë Intelektuale dhe Suksesi”. Ky trajnim u...

Studentët e Fakultetit të Drejtësisë të …

Studentët e Fakultetit të Drejtësisë të Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë në emisionin "Përballje"

Ditën e enjte, datë 18 shkurt 2016, studentët e Fakultetit të Drejtësisë të Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë në emisionin "Përballje" të televizionit kombëtar TV SCAN. Fokusi i këtij...

Open Day " Statusi aktual i marrëdh…

Open Day " Statusi aktual i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe BE-së në kuadër të hapjes së negociatave për antarësim"

Ditën e premte dt.19 shkurt, Salla 201, ora 11:00 në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua një leksion i hapur me temë “Statusi aktual i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe BE-së...

Vajzat e APB në fazën e fundit të konkur…

Vajzat e APB në fazën e fundit të konkurimit "Young Women as job creators" organizuar nga Shoqata e grave afariste me bashkëpunimin e APB

Datë 9 shkurt 2016, katër vajzat më të mira sipërmarrëse të APB të cilat patën idenë më të mirë të biznesit ishin të pranishme në një takim me "Swiss Foundation...

Pjesmarrja e studentëve të APB në emisio…

Pjesmarrja e studentëve të APB në emisionin "Përballje", TV SCAN

Ditën e enjte, datë 4 shkurt, një grup përfaqësues studentor i Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë si të ftuar në emisionin "Përballje" në televizionin kombëtar TV SCAN. Tema e diskutimit...

Open Day "Të rinjtë drejt një të ar…

Open Day "Të rinjtë drejt një të ardhme të orientuar"

Në kuadër të axhendës së aktiviteteve të organizuara nga Qeveria Studentore dhe me mbështetjen e APB, sot u organizua OPEN DAY me fokus “Të rinjtë drejt një të ardhme të orientuar”. Akademia...

50 të Rinjtë e Vitit 2015 në Shqipëri

50 të Rinjtë e Vitit 2015 në Shqipëri

CRCA Albania në mbështetje të Rrjetit Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri (ANYN) dhe Lidershipit të të Rinjve të Tiranës, në muajin Qershor të këtij viti, hapi thirrjen për nominime...

Të rinjtë mbështesin nismën për ndalimin…

Të rinjtë mbështesin nismën për ndalimin e armëve bërthamore

“Të rinjtë mbështesin nismën për ndalimin e armëve bërthamore.” organizuar nga Ong ICAN   Më datën 20.11.2015 në Akademinë Profesionale të Biznesit, Lëvizja ICAN, e përfaqësuar nga,   z. Suela Lala në Shqipëri dhe tre...

Ceremonia me rastin e “DIPLOMIMIT”

Ceremonia me rastin e “DIPLOMIMIT”

Ceremonia me rastin e “DIPLOMIMIT” të studentëve në programet e studimit Bachelor dhe Master në Ekonomi dhe Drejtësi, dhe njëkohësisht me rastin e fillimit të mbarë të vitit të ri akademik...

Leksion i hapur në mjediset e APB me Dr.…

Leksion i hapur në mjediset e APB me Dr.Avv. Vicenzo Galatro – Universiteti i Sienës Itali

Leksion i hapur në mjediset e APB me Dr.Avv. Vicenzo Galatro – Universiteti i Sienës Itali   Datë 11 nëntor, në ambjentet e Akademisë Profesionale të biznesit u zhvillua një leksion i...

Vizitë studentore në Fabrikën e Coca-Col…

Vizitë studentore në Fabrikën e Coca-Colës në Shqipëri

Vizitë studentore në Fabrikën e Coca-Colës në Shqipëri   Akademia Profesionale e Biznesit, datë 30 tetor 2015, organizoi vizitën studentore të rradhës në fabrikën e Coca-Colës në Shqipëri, ku studentët u njohën...

Vizitë studentore në Fabrikën e Coca-Col…

Vizitë studentore në Fabrikën e Coca-Colës në Shqipëri (2)

Vizitë studentore në Fabrikën e Coca-Colës në Shqipëri   Akademia Profesionale e Biznesit, datë 30 tetor 2015, organizoi vizitën studentore të rradhës në fabrikën e Coca-Colës në Shqipëri, ku studentët u njohën...

Vizitë e delegacionit të Akademisë Profe…

Vizitë e delegacionit të Akademisë Profesionale të Biznesit në Universitetin e Ekonomisë Ndërkombëtare në Sofie, 12 qershor 2015

Me ftesë të Fakultetit Juridik dhe dekanit të tij Prof. Dr. Kristina Balabanov, Universitetin e Ekonomisë Ndërkombëtare në Sofie e vizitoi delegacioni i Akademisë Profesionale të Biznesit (APB), Tiranë, Shqipëri....

Takim i lartë bilateral midis drejtuesve…

Takim i lartë bilateral midis drejtuesve të Akademisë Profesionale të Biznesit dhe Universitetit "Dimitrie Cantemir" Targu Mures - Rumani

Takim i lartë bilateral midis drejtuesve të Akademisë Profesionale të Biznesit dhe Universitetit "Dimitrie Cantemir" Targu Mures - Rumani Datë 10 qershor 2015, një grup i lartë drejtuesish të Akademisë Profesionale...

Konferenca e I-rë Kombëtare Shkencore

Konferenca e I-rë Kombëtare Shkencore

Ditën e djeshme, më 04.06.2015, në ambjentet e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua Konferenca Shkencore Kombëtare me temë “Pushteti Gjyqësor dhe Integrimi Europian i Shqipërisë”   Përfaqësues të panelit ishin personalitete të rëndësishëm të fushës...

KONFERENCA E 3të NDERKOMBETARE SHKENCORE

KONFERENCA E 3të NDERKOMBETARE SHKENCORE

 KONFERENCA E 3të NDERKOMBETARE SHKENCORE “Sustainable Development and Life Quality Improvement in Albania, toward EU Integration process”  25 Prill2015 Tiranë, Shqipëri   Ditën e shtunë, datë 25 prill 2015, Akademia Profesionale e Biznesit zhvilloi Konfererencën...

Përfaqësuesja e Akademisë së Biznesit në…

Përfaqësuesja e Akademisë së Biznesit në gjysëmfinalen e Ligës I-rë Universitare të Futbollit të Sallës 2015

Në Pallatin e Sportit "Asllan Rusi", në muajin prill u zhvillua Liga e I-rë Universitare e Futbollit të Sallës organizuar nga Shoqata Sportive “Minifutbolli Shqiptar” si dhe me mbështetjen e...

Starton faza e 2-të e projektit "Gr…

Sot, në 22 Maj 2015, në ambientet e Akademisë Profesionale të Biznesit, startoi Hapja e fazës së 2-të të projektit të AFAEMME "Gratë e Reja si Krijuese të Vendeve të...

Leksion i hapur, “Komunikimi midis kultu…

Leksion i hapur, “Komunikimi midis kulturave”, me Andy Zdan MIHAJLOWITZCH, specialist komunikimi dhe pedagog me përvojë më shumë se 25 vjeçare në më shumë se 35 – 40 vende të...

Leksion i hapur me Dr. Enriko CEKO, ”Si …

Në vijim të aktiviteteve të shumta në kuadër të “Muajit të Europës”, datë 11 maj në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua një leksion i hapur "Si të...

Leksion i hapur me Znj. Bajame SEFA, për…

Në kuadër të javës Europiane, datë 8 maj, në ambjentet e Akademisë Profesionale të Biznesit u mbajt një leksioni i hapur, ku e ftuar ishte Zj. Bajame Sefa (Përfaqësuese e...

EU Celebration Day-Akademia Profesionale…

Ministër i Ministrisë së Integrimit Europian dhe Zj. Gentiana SULO, Zv. Ministër i Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Në këtë leksion të hapur mbi europën, Zv.Ministrja e Integrimit Znj. Erisa Xhixho diskutoi me shumë interes mbi 5 prioritetet...

Leksion i hapur me tëmë “Diversiteti Rom…

Në vijim të aktiviteteve të larmishme në kuadër të “Muajit të Europës”, sot në datë 07.05.2015 pranë Akademisë Profesionale të Biznesit, u zhvillua një leksion i hapur me tëmë “Diversiteti...

Leksion i hapur i mbajtur nga Prof. Asoc…

Në vijim të aktiviteteve në kuadër të “Muajit të Europës”, datë 6 maj, në mjediset e  Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua një leksion i hapur i mbajtur nga Prof....

Leksion i hapur me Pedagogun e lëndës e …

Në kuadër të aktiviteteve të “Muajit të Europës”, sot më datë 5 maj në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua leksion i hapur me Pedagogun e lëndës e...

Leksion i hapur me Komisioneren për mbro…

Në kuadër të axhendës së aktiviteteve të shumta për të celebruar "Muajin e Europës", Qeveria Studentore ‪#‎APB në bashkëpunim me strukturat drejtuese të #APB do të organizojnë një sërë takimesh...

Liga Universitare

Sot, në Federatën Shqiptare të Futbollit u hodh shorteu i LIGES UNIVERSITARE në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Sportit. Në këtë short Akademia Profesionale e Biznesit u rendit në Grupin...

Leksion i hapur me Ambasadorin Gjerman

Ditën e martë, datë 02 dhjetor 2014, ne ambientet e Akademisë Profesionale të Biznesit u mbajt një leksion i hapur me temë “German & Albania Relationship Walking Together in EU”...

Startoi Kampionati II-të i Futbollit ne …

APB i uron suksese dhe sfidave te tjera, e te fitojne me te miret per kete edicion sportiv!!

IT'S After Exam Party!!!

IT'S PARTY TIME!!! Krahas disa eventesh qe do te organizohen kete jave ne APB..., IT'S After Exam Party!!! Që tashmë dhe kjo është kthyer në një traditë e APB  :))) Ditën e Enjte,...

Sipërmarja e vetme në fushën e edukimit …

Dhurata më prestigjoze për Akademinë Profesionale të Biznesit në këtë prag festash fundviti!!! Akademia Profesionale e Biznesit u kurorëzua dhe vlerësua me një cmim të vecantë nga Dhoma e Tregtiseë dhe...

"Akademia Profesionale e Biznesit…

"Akademia Profesionale e Biznesit" sponsor i "S.K.Tirona" "Tirona" është vlerë, traditë, histori dhe tashmë ne jemi pjesë e kësaj historie suksesi! Sot në mjediset e Akademise Profesionale të Biznesit u zyrtarizua uniforma...

Kampionati i I-rë i Volejbollit për femr…

APB organizon eventin sportiv të rradhës : Kampionatin e parë të Volejbollit (femra). Jeni të ftuar të gjithë që së bashku të ndajmë emocionet dhe kënaqesinë e këtij evenimenti sportiv. Suksese!!!

ISAB - Program Trainimi - “Standartet ko…

  INSTITUTI PER STUDIME DHE APLIKIME NE BIZNES(ISAB). PROGRAME TRAINIMI Instituti për Studime dhe Aplikime në Biznes (ISAB) pranë Universitetit Akademia e Biznesit ka filluar realizimin e kurseve të Trajnimit për “Standardet Kombëtare...

Accreditation Party

Me rastin e "AKREDITIMIT" Universiteti AKADEMIA E BIZNESIT organizon eventin e rradhës, ky një nga më të rëndësishmit të këtij Intitucioni dhe të studentëve të tij: Në datë 9 nëntor 2012...

Akademia Profesionale e Biznesit

Akademia Profesionale e Biznesit njihet nga të gjithë, me studentë
dhe staf akademik ndryshe për shkak të seriozitetit dhe mendësisë së re në
organizimin dhe menaxhimin e programeve, jetës universitare, konferencave
shkencore, lidhjeve me komunitetin e botën akademike vendase dhe të huaj,
e mbi të gjitha, për vënien e studentit në qendër të vëmendjes.

Akademia Profesionale e Biznesit synon në mënyrë të vazhdueshme të arrijë
standardet akademike më të larta bashkëkohore si dhe të përkrahë aspiratat
e cilitdo që kërkon të përfitojë nga arsimi i lartë.

Akademia Profesionale e Biznesit ka për qëllim nxitjen dhe zhvillimin e të menduarit kritik e praktik, si dhe ndjenjës së përgjegjësisë ndaj individit, shoqerisë, kulturave dhe ngjarjeve të ndryshme.

Video të Eventeve

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al