EU Celebration Day-Akademia Profesionale e Biznesit

Ministër i Ministrisë së Integrimit Europian dhe Zj. Gentiana SULO, Zv. Ministër i Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë.

Në këtë leksion të hapur mbi europën, Zv.Ministrja e Integrimit Znj. Erisa Xhixho diskutoi me shumë interes mbi 5 prioritetet si dhe ecurinë e programeve të integrimit lidhur me rrugëtimin europian të Shqipërisë drejt familjes europiane. Ndërsa, Zv. Ministrja e Rinisë dhe Mirëqënies Sociale në diskutimin e saj u fokusua në rëndësinë dhe implementimin e politikave sociale europiane në fushën sigurimeve, arsimit profesional , erasmus plus, rinisë etj. Në fund të takimit studentët e Akademisë kishin pergatitur një skenar ku improvizuan në mënyrë mjaft origjinale dhe të sinqertë se cfarë është europa dhe si e perceptojnë ata të qenurit europian nën moton “Të jesh europian jo vetëm me zemër por dhe me mendje”.  

 

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al