Leksion i hapur me Znj. Bajame SEFA, përfaqësuese e Bankës Botërore

Në kuadër të javës Europiane, datë 8 maj, në ambjentet e Akademisë Profesionale të Biznesit u mbajt një leksioni i hapur, ku e ftuar ishte Zj. Bajame Sefa (Përfaqësuese e Bankës Botërore në Shqiperi), e cila bëri një prezantim të detajuar në lidhje me institucionin e Bankës Botërore dhe zyrën e përfaqesimit të saj në Shqipëri.

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al