Leksion i hapur me Dr. Enriko CEKO, ”Si të kërkosh punë”

Në vijim të aktiviteteve të shumta në kuadër të “Muajit të Europës”, datë 11 maj në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua një leksion i hapur "Si të kërkosh punë", i cili u mbajt nga Dr. Enriko Ceko. Në këtë leksion ku pati një interesim të madh si nga studentët por dhë nga anëtarë të stafit të Fakultetit të Ekonomisë, u diskutua mbi rëndësinë e politikave të punësimit në Shqipëri si dhe për mënyrën e kërkimit dhe ndërtimit të profilit të karrierës të të rinjve të diplomuar në përballjen e tyre me kërkesat dhe situatat e tregut të punës sot.

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al