Pjesmarrja e studentëve të APB në emisionin "Përballje", TV SCAN

Ditën e enjte, datë 4 shkurt, një grup përfaqësues studentor i Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë si të ftuar në emisionin "Përballje" në televizionin kombëtar TV SCAN. Tema e diskutimit të emisonit ishte përqëndruar mbi "Problematikën komplekse të energjitikës dhe industrisë në Shqipëri", ku i ftuar kryesor ishte Ministri i Energjitikës dhe Industrisë z. Damian Gjiknuri dhe disa specialistë të fushës. Studentët e APB u bënë pjesë aktive e këtij debati të rëndësishëm duke interpeluar gjatë gjithë emisionit përmes pyetjesh dhe diskutimesh të qënësishme me të ftuarit e panelit.

 

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al