Open Day " Statusi aktual i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe BE-së në kuadër të hapjes së negociatave për antarësim"

Ditën e premte dt.19 shkurt, Salla 201, ora 11:00 në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua një leksion i hapur me temë “Statusi aktual i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe BE-së në kuadër të hapjes së negociatave për antarësim”, ku i ftuar ishte Dr. Vladimir LAME - Studiues i Marrëdhënieve Ndërkombëtare. Ky takim kishte në fokus procesin e integrimi të Shqipërisë në Bashkimin Evropian, kushtet të cilat vendi ynë duhet të plotësojë dhe rruga që ka ndjekur Shqipëria që nga nënshkrimi i MSA-së e deri më sot. Në fund të takimit u zhvillua një debat përmes pyetjeve dhe komenteve të shumta nga studentët dhe pedagogët e pranishëm.

 

 

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al