Studentët e Fakultetit të Drejtësisë të Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë në emisionin "Përballje"

Ditën e enjte, datë 18 shkurt 2016, studentët e Fakultetit të Drejtësisë të Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë në emisionin "Përballje" të televizionit kombëtar TV SCAN. Fokusi i këtij emisioni ishte "Pronësia intelektuale dhe të drejtat e autorit". Pjesë e emisionit ishin gjithashtu edhe përfaqësues nga Ministria e Kulturës, shtëpi botuese, media, OJF dhe shoqëria civile, të cilët shprehën qëndrimet e tyre në lidhje me këtë temë.  Studentët tanë të drejtësisë u bënë pjesë aktive e debatit nëpërmjet pyetjeve dhe komenteve me të ftuarit gjatë emisionit.

 

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al