Recognition with online trading of financial investments

Ditën e martë datë 29 Mars 2016, në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua një leksion i hapur me temë “Njohja e tregëtimit online të investimeve financiare”. Përfaqësuesit e Stock International Albania i njohën studentët me mënyrat dhe rrugën që duhet të ndjekin, për t’u bërë pjesë e tregëtimit online të investimeve financiare në bursat europiane dhe botërore. Ky takim u ndoq me shumë interes nga ana e studentëve, të cilët ishin pjesë aktive me pyetje të ndryshme përgjatë gjithë takimit. 

 

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al