"Fundjavë Ndryshe"

"Fundjavë Ndryshe" është nisma më e fundit që Qeveria Studentore në bashkëpunim me disa studentë të APB-së ndërmorën, duke ju ardhur në ndihmë disa familjeve në nevojë. Kjo nisëm u realizua falë kontributit vullnetarë të disa studentëve, të cilët ofruan të ardhura monetare, veshje dhe ushqime në ndihmë të këtyre familjeve. Qëllimi i kësaj nisme nuk ishte vetëm ofrimi i disa ushqimeve, por edhe nxitja dhe ndërgjegjësimi i të rinjve  për këto shtresa në nevojë. Ne jemi krenarë që në përbërjen tonë kemi studentë me vlera dhe ndjesi humane, të cilët janë shembulli më i mirë për të rinjtë dhe shoqërinë shqiptare.

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al