Ta Pastrojmë Shqipërinë

Koha e keqe dhe me reshje shiu nuk i ndali edhe sot studentët tanë që të bëheshin pjesë e aksionit kombëtar "Ta Pastrojmë Shqipërinë". Për të tretin vit radhazi, studentët e APB-së ishin pjesë e kësaj nisme, duke kontribuar në pastrimin dhe përmirësimin e mjedisit ku ne jetojmë.

Le të shërbejë kjo nismë, përveç pastrimit të ambientit, edhe si një mesazh sensibilizues dhe ndërgjegjësues për komunitetin përreth dhe shoqërinë shqiptare.

Akademia Profesionale e Biznesit shpreh falënderime dhe mirënjohje për kontributin dhe shembullin pozitiv që këta studentë i përcjellin shoqërisë shqiptare.

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al