Unë mbroj mjedisin

Nën moton  "Unë mbroj mjedisin"  forumi "Albanian Young Leaders" ishte iniciator i nismës së pastrimit ditën e shtunë dt. 28 Maj në Njësinë Administrative Nr. 11, nismë kjo e cila u mbështet nga Akademia Profesionale e Biznesit si dhe Bashkia Tiranë. Kjo mbështetje vjen falë bashkëpunimit midis APB dhe AYLF si dhe punës së vazhdueshme që APB realizon në kauzën për përmirësimin e mjedisit. Pjesë e këtij aksioni ishin mbi 60 vullnetarë si dhe nënkryetarja e Bashkisë Tiranë Znj. Brunilda Paskali.

Znj. Paskali në fjalën e saj përshëndeti dhe përgëzoj të rinjtë për ndërmarrjen e nismave të tilla, nisma të cilat shërbejnë jo vetëm për pastrimin dhe përmirësimin e mjedisit por edhe për sensibilizimin dhe ndërgjegjësimin e komunitetit përreth.

 "The Earth is what we all have in common"

APB, your partner to success!

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al