Galeria

Dimensioni akademik & administrativ, ai kërkimor & shkencor, ai social dhe kulturor
edhe ai argëtures dhe çlodhës fuzionohen dhe shpalosen më së miri këtu.

Video Galeria Studentore

Foto Galeria Studentore

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al