APB në Tv KLAN, emisioni "Takimi i Pasdites"

Sot në orën 18:00 kemi eventin e radhës "Një prezantim të AKADEMISE PROFESIONALE TE BIZNESIT"

Në emisionin e " Takimit te Pasdites" të drejtuar nga Rudina Magjistari, ku në panel janë të ftuar : Themelues dhe President i  "AKADEMISE PROFESIONALE TE BIZNESIT": Dr. Ylber BEZO; Rektor/ Dekan i Fakultetit të Ekonomisë: Prof.as. Palok KOLNIKAJ; Dekan i Fakultetit te Drejtësisë: Prof.as. Jorgo DHRAMI; si dhe Pergjegjës Departamenti/ Pedagogë doc në proces Enis FIDA.

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al