Paneli i stafit drejtues akademik dhe 2 studentë të Akademisë Profesionale të Biznesit,

Sonte në orën 22:30 në "Zonë e Lirë", TV KLAN!!!!

Paneli do te përbëhet nga:

1) Prof. univ. Dr. Ylber BEZO
President i Akademia Profesionale e Biznesit

2) Dr. Bledar ILIA ,
Pergjegjës Departamenti në Fakultetin e Drejtësisë.

3) Dr. Enis FIDA
Përgjegjës Departamenti në Fakultetin e Ekonomisë.

4) Stela Ferati -- Studente në Master i Shkencave në Fakultetin e Ekonomisë

5) Fjoralba MUSA -- Studente në Master i Shkencave në Fakultetin e Drejtesisë


AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT

Për më shumë informacion klikoni në websitin zyrtar:

 www.apb.edu.al

Adresa: Rrethrotullimi i Doganës (sheshi Shqiponja), pranë AMC, Laprakë. Tiranë

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al