Të nderuar kolegë pedagogë, miq bashkëpuntorë shkencorë dhe profesionistë të UAB-së!

Universiteti Akademia e Biznesit organizon Konferencën e Dytë Ndërkombëtare Shkencore më datën 29 Prill 2014 me temë ''NDRYSHIMI GLOBAL: Impakti ekonomik dhe Ligjor".

Jeni të ftuar që të merrni pjesë dhe të na dërgoni punimet tuaja shkencore sipas afateve të cilat do ti gjeni bashkëngjitur.

Lutemi që të na kontaktoni në e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ju urojmë Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2014!

Me konsideratë,
Komiteti Organizativ

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al