Ne kuader te Kampionatit te II të Futbollit (Kalceto) “Akademia e Biznesit” 2014 (mars – prill 2014), grupi organizator shpall grupet e percaktuara sipas shorteut te hedhur me perfaqesite e senatit/skuadrave diten e premte date 21 mars si dhe daten e zhvillimit te ndeshjeve te para eliminatore ne grupe.Grupi organizator ju uron skuadrave pjesmarrese, kampionat te mbare dhe te fitoje me i miri!!

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al