Konkursi i Esesë me temë ‘’Europa Ime’’

Në kuadër të ditës ndërkombëtare të librit me datë 23 Prill, Qeveria Studentore në bashkëpunim me Universitetin Akademia e Biznesit, organizon Konkursin e Esesë me temë ‘’Europa Ime’’. Duke qenë se vendi ynë është në prag të marrjes së statusit kandiadat, ne kemi menduar një formë integrimi dhe pasqyrimi të mendimeve sesi të rinjtë e shohin veten drejt Bashkimit Europian.

Ftohen të gjithë studentët të marrin pjesë në këtë konkurs pasi do të këtë një serë vlersimesh për pjesmarrësit dhe cmime për tre vëndet e para. Pjesmarrësit do të pajisen me certifikata pjesëmarrje dhe esetë e tyre do të publikohen në revisten e Universitetit Akademia Bizenesit “ThinkEU”. Të gjitha esetë pjesmarrëse mund të përmblidhen në një vëllim në formë libri, i cili do t’ju jepet tre fituësve të këtij konkursi dhe disa kopje do të jenë pjesë e bibliotekës së UAB.

Aplikimet hapen në datën 12 deri me datë 30 Prill dhe ju mund t’i dergoni eset tuaja ne adresen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. me subjekt ‘’ese’’. Gjithashtu Ese-ja fituese do te prezantohet në “Dita e Europës” më date date 9 Maj, në nje konference te vecante ku pjesë e panelit do te jetë edhe fituesi i eses më të mire.

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al