NIPT: L02401014C, Rr.“ Vangjel Noti” Nr 25, Laprakë, Tiranë. Tel. 04 2 454 893. Mob: 067 40 08 880; 0674008881: 067 40 63 042,                                       

Web: www.apb.edu.al. Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

                                                                                                                                         Tiranë, më date 30.10.2015

 

K O M U N I K A T Ë    ZYRTARE

 

Të nderuar Studentë,

Të Nderuar Pedagogë,

Të nderuar miq, shokë dhe bashkëpuntore.


Në kuadër të zhvillimeve të ditëve të fundit për problemet e Arsimit të lartë në vend, e konsiderojmë të nevojshme të informojmë sa më poshtë:

Pas plotësimit me sukses të rekomandimeve të lëna, me propozimin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, Këshilli i Ministrave, ka vendosur për HEQJEN E MASËS SË PEZULLIMIT të veprimtarisë, për AKADEMINË PROFESIONALE TË BIZNESIT.

Me këtë rast Ju urojmë të gjithëve suksese, në rrugën dhe Institucionin e Arsimit të Lartë, që kishit zgjedhur për t’u edukuar dhe diplomuar!.

Ndërkohë meritoni një Vlerësim dhe Mirënjohje, të gjithë Ju studentë, Pedagogë, Bashëpuntorë, miq dhe shokë, që na besuat, na mbështetët, dhe ndihmuat, në situatën e vështirë që kaluam.

Tashmë jemi plotësisht të gatshëm të “LUAJMË SIÇ DIMË NE” në Fushën tonë, në atë të mësimit dhe edukimit, të vlerave të vërteta dhe të standardeve të cilësisë së edukimit dhe të përgatitjes së Profesionistëve të vertetë.

Ju ftojmë të gjithëve, për të organizuar një Fushatë intensive dhe të besueshme, për pranimet dhe regjistrimet e reja të studenteve për vitin akademik 2014-2015.

Ju Faleminderit

 

Zyra e Marrëdhënieve me Publikun

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al