Kartolina e Urimit per 2015 nga Presidenti APB, Z. Ylber Bezo

Dua sinqerisht t'Ju uroj nga zemra "GËZUAR TË GJITHËVE, 2015". Të kemi shëndet, fat dhe suksese.

 
GËZUAR DHE MBARËSI.
 
Ylber BEZO,
AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT.

 

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al