AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT OFRON ZHVILLIMIN E TESTEVE TË GJUHËS ANGLEZE

Cambridge ESOL (KET/FCE/CAE)

Akademia Profesionale e Biznesit organizon në ambjentet e saj Testet e Gjuhës Angleze të Cambridge ESOL në bashkëpunim me English Cultural Institute (Qender e autorizuar e Universitetit te Kembrixhit ne Shqiperi).

Njoftojmë se kanë filluar regjistrimet për:

  1. Testin e Gjuhës Angleze KET (Key English Test) dhe se kalendari i zhvillimit të testit pranë akademisë do të jetë në datën: 16 maj 2015.

  2. Testin e Gjuhës Angleze FCE (First Certificate in English) dhe se kalendari i zhvillimit të testit pranë akademisë do të jetë në datën: 13 qershor 2015.

  3. Testin e Gjuhës Angleze CAE (Certificate in Advanced English) dhe se kalendari i zhvillimit të testit pranë akademisë do të jetë në datën: 6 qershor 2015.

Njoftohen të gjithë studentët e interesuar, që ndjekin programet e studimit të Ciklit të Dytë, Master Profesional dhe Shkencor që regjistrimet për Testin e KET / FCE /CAE bëhen pranë:

  • Sekretaria e Fakultetit Drejtësisë, znj. Adela CULANI, Mob: +355674008881, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Për cdo informacion të nevojshëm kontaktoni Kordinatorin për APB, z. Enis FITA, Mob: +355674004552, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Për të tjera infomacione mund të kontaktoni English Cultural Institute, +355 4 2258 599 nga e hena ne te premte ne orarin 09:00 - 17:30, Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / web: www.bec.edu.al

Procedura e regjistrimit në sekretarinë e APB:

  • Paraqitja e studentit të pajisur me një kartë identiteti për regjistrimin paraprak
  • Njohja me instruksione për mënyrën e pagesës ne bankë

Prezantim test KET MAJ 2015banner english cambridge copy

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al