Vazhdojnë aktivitetet tek “AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT”!

Leksion i hapur mbajtur nga

Dr. Efrat Kedem-Tahar Universiteti i Haifas, Izrael

Për të dytën herë , na nderon me praninë e saj Dr. Efrat Kedem-Tahar, nga Universiteti i Haifas, Izrael, ku në dt.02.04.2015 u mbajt një leksion i hapur stdudentët e Masterit të A.P.B.-së, ku u diskutuan probleme të Drejtësisë Kushtetuese dhe në dt. 03.04.2015 u zhvillua leksioni i hapur me temë:

”Situata ekonomike në Izrael”

Gjatë leksioneve pati pyetje dhe diskutime interaktive nga pjesëmarrësit.

Të pranishëm ishin drejtuesit e Akademisë Profesionale të Biznesit, profesorë e pedagogë, si dhe studentë.

Ju ftojmë të gjithëve të jeni përsëri të pranishëm në aktivitetet e rradhës!

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al