Konkursi "Europa dhe Une"

Në kuadër të ditës së Europës më 9 Maj, Këshilli Studentor i APB në bashkëpunim me Akademinë Profesionale të Biznesit, organizon konkursin e esesë me temë ‘’Europa dhe Unë’’. Duke qenë se vendi ynë aspiron për hapjen e negocitave me Bashkimin Europian, ne kemi menduar një formë integrimi dhe pasqyrimi të mendimeve sesi studentët e shohin veten drejt familjes Europiane. Konkursi është i hapur për të gjithë studentët e APB, ku punimet e tyre do të vlersohen për risit dhe prurjet e reja që do sjellin. Eshtë menduar që punimet më të mira të vlersohen në form simbolike si dhe të publikohen në revistën e Institucionit. Aplikimet janë të hapura deri në datën 20 Maj dhe ju mund t’i dërgoni eset tuaja në adresën This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. me subjekt ‘"Ese – EU DAY".

EUROPA DHE UNE ESE

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al