Të gjithë së bashku të festojmë ditëlindjen e Europës!!!

Në mjediset e APB, nesër datë 8 maj, ora 09:00, do të organizohet eventi "Leksione EU" me të ftuar zv. Ministren e Integrimit Znj. Erisa Xhixho dhe zv. Ministren e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë Znj. Gentiana Sulo. 
 
Ky event zhvillohet në kuadër të axhendës së aktiviteteve të shumta për të celebruar "Ditën e Europës", që strukturat drejtuese të #APB dhe mbështetjen e Qeverisë Studentore #APB do të organizojnë gjatë gjithë muajit maj. 
 
Të gjithë së bashku të festojmë ditëlindjen e Europës!!!
 
 
 
Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al