Kanë filluar regjistrimet për Testin e Gjuhës Angleze KET (Key English Test) të Cambridge ESOL që do të zhvillohet datë 14 Nëntor 2015

 

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se kanë filluar REGJISTRIMET për Testin e Gjuhës Angleze KET (Key English Test) të Cambridge ESOL që do të zhvillohet datë 14 Nëntor 2015 pranë Akademisë së Biznesit. Regjistrimet për testin mbyllen datë 9 tetor 2015!!!

Për cdo informacion të nevojshëm kontaktoni Kordinatorin për APB, z. Enis FITA.

Akademia Profesionale e Biznesit organizon në ambjentet e saj Testet e Gjuhës Angleze të Cambridge ESOL në bashkëpunim me English Cultural Institute (Qendër e autorizuar e Universitetit të Kembrixhit në Shqipëri).

Njoftojmë se kanë filluar regjistrimet për:

1. Testin e Gjuhës Angleze KET (Key English Test) dhe se kalendari i zhvillimit të testit pranë akademisë do të jetë në datën: 14 Nëntor 2015.

Njoftohen të gjithë studentët e interesuar, që ndjekin programet e studimit të Ciklit të Dytë, Master Profesional dhe Shkencor që regjistrimet për Testin e KET bëhen pranë Sekretarisë të Fakultetit Drejtësisë, znj. Adela CULANI, Mob: +355674008881, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

·         Për cdo informacion të nevojshëm kontaktoni Kordinatorin për APB, z. Enis FITA, Mob: +355674004552, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

·         Për të tjera infomacione mund të kontaktoni English Cultural Institute, +355 4 2258 599 nga e hëna në të premte në orarin 09:00 - 17:30, Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / web: www.bec.edu.al

Data e provimit:

 Pë më tepër informacion:       http://www.bec.edu.al/index.php/datat-e-provimeve.html

 

                                                                                                                                                                                                                                                                      Ju faleminderit për vëmendjen Tuaj!

                                                                                                                                                                                                              Kordinatori

                                                                                                                                                                                                              Enis FITA

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al