Panairi Work & Study 2015

Ditën e Mërkurë, datë 30 Shtator, në Muzeun Historik Kombëtar çeli siparin e tij për të gjashtin vit rradhazi Panairi Work & Study 2015.

Për të katërtin vit radhazi Akademia Profesionale e Biznesit mori pjesë në Panairin e përvitshëm më të madh të ofertës akademike dhe të sipermarrjes në Shqipëri. Ky aktivitet për ne ishte dhe hapi i parë drejt një rrugëtimi të mbarë akademik 2015-2016! 

Gjatë tre ditëve të Panairit në Muzeun Historik Kombetar, stafi dhe studentët e qeverisë studentore mirëpritën në stendën e APB të gjithe të interesuarit duke i informuar rreth programeve tona të studimeve, ofertave dhe shumë risive që kemi programuar për këtë vit akademik.

Moto jonë: “Sfido veten!... Bëhu bashkëudhëtar në rrugëtimin tonë, se nuk do të ecësh kurrë i vetëm!/

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al