Seminar i hapur: “Të njihemi me Programet Rinore Europiane”.

Në kuadër të axhendës së aktiviteteve për vitin e ri akademik 2015-2016, Këshilli Studentor APB në bashkëpunim me Akademinë Profesionale të Biznesit organizojnë një seminar mjaft interesant me temë “Të njihemi me Programet Rinore Europiane”. Ky takim mundësohet falë bashkëpunimit me organizatën Beyond Barriers - Përtej Barrierave, përfaqësuesit dhe vullnetarët e të cilës do të na njohin më tepër rreth programeve rinore europiane siç janë: Erasmus+, Youth in Action dhe European Voluntary Service!

 

 

 
Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al