Të nderuar kolegë pedagogë, miq bashkëpuntorë shkencorë dhe profesionistë të APB-së! 

Akademia Profesionale e Biznesit organizon Konferencën e IV Ndërkombëtare Shkencore më datën 22 Prill 2016 me temë:

"REFORMAT NË EKONOMI DHE DREJTESI KUSHT DHE SFIDË PER PERSPEKTIVAT EUROPIANE TË SHQIPERISË".

Jeni të ftuar që të merrni pjesë dhe të na dërgoni punimet tuaja shkencore sipas afateve të cilat do ti gjeni bashkëngjitur.

Lutemi që të na kontaktoni në e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ju urojmë Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2016!

 

Me konsideratë,

Komiteti Organizativ

 

Per detaje, klikoni ketu

 
Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al