Zgjedhjet për Kryetarin e Qeverisë Studentore APB, 5 shkurt 2016

Datë 5 shkurt 2016 në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit, u zhvilluan zgjedhjet për kryetarin e Qeverisë Studentore. Këto zgjedhje vijnë në kuadër të një bashkëpunimi dhe lidershipi më të mirë në Qeverinë Studentore. Në zgjedhje morën pjesë pedagogë dhe drejtues të institucionit, të cilët u njohën nga afër me programin dhe idetë e cdo senatori. Në përfundim të këtij procesi, përmes votimit një anëtar një vote, fitues në pozicionin e kryetarit u shpall studentja e Fakultetit të Drejtësisë, Eriona ÇELA dhe në pozicionin e Zv/kryetarit studenti i Fakultetit të Ekonomisë,  Arbër TROKA.

 

Duke u uruar shumë suksese Erionës & Arbërit, ju ftojmë të gjithëve të jeni pjesë aktive e eventeve dhe aktiviteteve të vazhdueshme në APB!

 

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al