Trajnim në APB datë 27 shkurt "Aftësitë Intelektuale dhe Suksesi"

Ditën e shtunë, datë 27 shkurt 2016, ora 09:00, në mjediset e Akademise Profesionale te Biznesit do të zhvillohet trajnimi me temë "Aftësitë Intelektuale dhe Suksesi". Ky trajnim konsiston në njohjen dhe përgatitjen e studentëve me aftësitë intelektuale dhe drejtuese, në mënyrë që të jenë më të suksesshëm nesër në tregun e punës.

 

 
Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al