“Vizioni i lidershipit dhe aftësitë për të përballuar të ardhmen" i mbajtur nga Dekani i Fakultetit të Drejtësisë së APB, Prof. As. Dr. Simon GEGA

Ditën e mërkurë, datë 17 shkurt, në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit (salla 201), ora 12:00 do të zhvillohet një leksion i hapur me temë “Vizioni i lidershipit dhe aftësitë për të përballuar të ardhmen" i mbajtur nga Dekani i Fakultetit të Drejtësisë së APB, Prof. As. Dr. Simon GEGA.

Ju ftojmë të gjithëve, anëtarë të trupës akademike dhe student, të merrni pjesë në këtë leksion të hapur!

 
Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al