Kanë filluar regjistrimet për Testin e Gjuhës Angleze KET (Key English Test); PET (Preliminary English Test); FCE (First Certificate in Engslih)  të Cambridge ESOL që do të zhvillohen në

PRILL-MAJ-QERSHOR 2016

Njoftojmtë gjithë të interesuarit se kanë filluar regjistrimet për Testin e Gjuhës Angleze KET (Key English Test); PET (Preliminary English Test); FCE (First Certificate in Engslih)  të Cambridge ESOL që do të zhvillohen në periudhën PRILL-MAJ-QERSHOR 2016pranë AkademisëProfesionale tëBiznesit. Për cdo informacion të nevojshëm kontaktoni Kordinatorin për APB, z.Enis FITA.

APB organizon në ambjentet e saj Testet e Gjuhës Angleze të Cambridge ESOL në bashkëpunim me English Cultural Institute (Qendër e autorizuar e Universitetit të Kembrixhit në Shqipëri).

Njoftohen të gjithë studentët e interesuar, që ndjekin programet e studimit të Ciklit të Dytë, Master Profesional dhe Shkencor që regjistrimet bëhen pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore të APB, znj. Adela CULANI, +355 692046757,      E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Ju faleminderit për vëmendjen Tuaj!

Kordinatori

Enis FITA

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al