Njoftojmë të gjithë studentët se kanë filluar regjistrimet për zhvillimin e testit ndërkombëtar të gjuhës Angleze: TOEIC L&R, me datë 04 Prill 2016, ora 17:00, në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit

 

 

.                                                         

Akademia Profesionale e Biznesit, ofron zhvillimin e testit dhe çertifikimit të gjuhës angleze TOEIC L&R për studentët që ndjekin programet e studimit të Ciklit të Dytë. ETS dhe APB kanë një marrëveshje bashkëpunimi sipas së cilës APB është Authorized Test Center.The Professional Business Academyinforms all students for the decision to use the International English Language test: TOEIC L&R, in 04 April 2016.

 

Regjistrimet dhe plotësimi i formularit të aplikimit për Testin TOEIC bëhen online në faqen zyrtare të STA (ETS Global Exclusive Partner in Region):  http://registration.sta-edu.com/

Lista e testeve të gjuhëve të akredituara nga: CEFRL:

                      http://www.eabhes.eu/european-common-framework-of-references-for-languages.html

European Accreditation Board of Higher Education

Testi është i miratuar nga MASH, për të gjithë ata qe përfundojnë ciklin Master dhe Doktoraturë.

Testi është në formatin Paper Based (vetëm me alternativa) dhe zgjat vetëm 2 orë.

Rezulatet vijnë brënda 10 ditëve.

 

Për më tepër kontaktoni në:

Cel: +355 69 20 62 100

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Web: www.sta-edu.com

 

 
 
Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al