Qeveria studentore organizon udhëtim në Greqi

Qeveria Studentore në bashkëpunim dhe mbështetjen e Akademisë Profesionale të Biznesit organizon një udhëtim 3 ditor në dy nga qytetet më të bukura të Greqisë. Gjatë këtij udhëtimi studentët do të kenë mundësi të vizitojnë Kalanë e Janinës dhe shumë qendra të tjera historike.

Në paketë përfshihen :

✔Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus;

✔Akomodimi në hotel me 3 yje;

✔Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit;

✔Shëtitjet në Janine dhe Meteora me autobus;

✔Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit.

Për rezervime kontaktoni me organizatorët e qeverisë studentore, Eriona Cela dhe Ledio Shyti

Kontakte:

Cel. 069 53 83 321 E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Deadline: dt. 8 Mars 2016

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al