Leksion i hapur me temë “Sfidat dhe arritjet e një gruaje të suksesshme”

Në kuadër të axhendës së aktiviteteve dhe Ditës së Gruas, Qeveria Studentore në bashkëpunim dhe me mbështetje të APB-së, ditën e hënë, datë 7 Mars 2016, organizon një leksion të hapur me temë “Sfidat dhe arritjet e një gruaje të suksesshme”, ku e ftuar do të jetë Znj. Flutura Xhabija – Kryetare e Shoqatës së Grave Biznesmene dhe njëkohësisht e shpallur nga një konkurs i realizuar nga shoqëria civile si “Gruaja e Vitit 2015”. Znj. Xhabija do të na njoh me tepër rreth pengesave dhe sfidave që hasin femrat në fushën e biznesit dhe karrierën profesionale.

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al