Open Day - "Hapat dhe sfidat e Shqipërisë drejt integrimit në BE"

Në kuadër të Ditës së Europës,  Akademia Profesionale e Biznesit organizon ditën e hënë dt. 9 maj 2016, ora 10:00 një "Open Day" me fokus "Hapat dhe sfidat e Shqipërisë drejt  integrimit  në BE", ku të ftuar do të jenë:

Z. Gentian ELEZI - Ish Zv. Minister i Integrimit;
Z. Sokol DEDJA - Drejtor i Marrëdhënieve me BE, Ministria e Punëve të Jashtme te Shqiperise.

Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij eventi të përvitshëm që APB organizon!

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al