Konferenca I Kombëtare Studentore

 

Akademia Profesionale e Biznesit fton të gjithë studentët e ciklit bachelor, master dhe të diplomuar për të prezantuar punimet dhe kërkimet e tyre në Konferencën e I Kombëtare Studentore me temë "Young European Leadership", e cila do të zhvillohet në datë 13 Qershor 2016.

 

Qëllimi i konferencës është të sjell së bashku studentë nga fusha të ndryshme studimesh, për të ndarë opinionin dhe këndvështrimet e tyre në lidhje me lidershipin e të rinjve europian.  

Në fund të konferencës studentët do të pajisen me çertifikatë pjesëmarrje ndërsa punimet më të  mira të përzgjedhura do të publikohen në website-in dhe Revistën Shkencore të Akademisë Profesionale të Biznesit. 

Bordi Shkencor i Konferencës:

Prof. Dr. Irakli Koçollari
Prof. As .Dr. Vaso Qano
Prof. As .Dr. Pjetër Ndreca
Prof. As. Dr. Simon Gega
Dr. Donila Pipa
Dr. Enriko Ceko
Dr.(c) Xhensila Pine
Dr. (c) Enis Fita
Dr. (c) Matilda Meta

Komiteti Organizativ:

Ardi Bezo, Kryetar
Ledio Shyti
Eriona Cela
Bruno Ferra
Rajmonda Shahinasi
Arbër Troka
Eriola Peshtani

 

Guida për dërgimin e abstraktit

Nëse keni dëshirë të merni pjesë në konferencë, ju lutemi na dërgoni abstraktin e punimit tuaj (jo më shumë se 300 fjalë) në:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nëse abstrakti pranohet, informacioni tjetër do të jetë i bashkangjitur në dor
zimin e punimit.

 

Data të rëndësishme:

25 Maj:  Dërgimi i abstraktit
1 Qershor : Konfirmimi i pranimit
9 Qershor: Dërgimi i plotë i punimit
11 Qershor: Njoftimi për pranimin e punimit

Kontakte:

Akademia Profesionale e Biznesit
Rr. Vangjel Noti, Nr. 25, Laprakë,
Tirana, Albania
Tel+355 42 454893
Cel+355 69 20 46 757
http://apb.edu.al/
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al