Trajnim me temë "Brand Yourself"

Qendra Globe Tik & Language Education në bashkëpunim dhe me mbështetjen e Akademisë Profesionale të Biznesit organizojnë në datë 4 Qershor 2016, ora 09:00 në mjediset e Akademisë Prof. të Biznesit  trajnimin me temë "Brand Yourself". Gjatë këtij trajnimi pjesëmarrësit do të kenë mundësi të njihen me tematikat si: 

1-  Marka: Rëndësia dhe vlera e saj; 

2-  Ndërtimi markës personale;

3-  Roli Marketingut dhe Kreativiteti;

4-  Pronësia Intelektuale;

5-  Inovacioni dhe Kërkim Zhvillimi;

6-  Roli dhe Rëndësia e Leadershipit.

Tarifa e pjesëmarrjes në këtë trajnim është 1500 lekë për studentët dhe 3000 lekë për jo studentë, në tarifë përfshihen certifikata, materialet e nevojshme gjatë trajnimit si dhe coffee break.  Pjesëmarrësit të cilët rezultojnë fitues të "energizer games" do të përfitojnë trajnim FALAS.

Ju mirëpresim të bëheni pjesë e këtij trajnimi! 

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al