Trajnim me temë "Karizma dhe Suksesi"

Akademia Profesionale e Biznesit në bashkëpunim me Qendrën e Trajnimeve IRISOFT organizojnë në datë 28 Maj 2016, ora 11:00 trajnimin me temë "Karizma dhe Suksesi". Ky trajnim do të zhvillohet në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit , dhe për t'u bërë pjesë e tij tarifa është vetëm 1000 lekë. Në fund të trajnimit të gjithë pjesëmarrësit do të pajisen me certifikatë, si dhe do t'u ofrohet konsulencë FALAS, në lidhje me këshillimin e karrierës dhe orientimin në tregun e punës,  pranë Qendrës IRISOFT dhe Akademisë Profesionale të Biznesit.

Aplikimet mund t'i bëni me anë të emailit në  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ose duke telefonuar në numrin 066 28 88 893.

Afati i regjistrimit për t'u bërë pjesë e këtij trajnimi është data 27 Maj 2016, ora 14:00.

 

 
Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al