Fundjava në natyrë

Studentët e apasionuar pas natyrës këtë fundjavë ju bashkuan nismës së Qeverisë Studentore të Akademisë Profesionale të Biznesit, ku të gjithë së bashku marshuan dhe eksploruan Syrin e Ciklopit (Urtha e Zezë) në zonën e Krrabës. Pjesëmarrësit u udhëhoqën dhe orientuan nga një guidë e kualifikuar, të cilët i njohën ata me zonën, kanionet, historinë dhe legjendat e zonës.

"The World is Yours to Explore" 
Ndaj ju ftojmë të na bashkoheni në nismën e radhës ;)

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al