Datë 29.08.2016

 

 

NJOFTIM

 

Akademia Profesionale e Biznesit mbështetur në njoftimin e Ministrisë së Arsimit të datës 27.08.2016 bënë të ditur se, në datat 30 dhe 31 gusht 2016 do të hapet sistemi elektronik "Matura Online" i MAS/AKP, për të bërë të mundur regjistrimin e atyre maturantëve që kanë përfunduar studimet e shkollës së mesme para vitit 2016, që kanë dhënë provimet e detyrueshme dhe me zgjedhje, dhe që duan të ndjekin studimet e larta, por që nuk kanë mundur të bëjnë dot aplikimin e tyre sipas formularit A1 Z. 

Këta kandidatë duhet të shkojnë menjëherë pranë shkollave të tyre të mesme  brenda datave 30 dhe 31 gusht 2016 dhe të plotësojnë aplikimin për studimet e larta!

Ne ju ftojmë dhe inkurajojmë që gjatë përzgjedhjes tuaj të vendosni Akademinë Profesionale të Biznesit!

 

Suksese!  

 

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al