Leksione të Hapura

Pranë APB-së kanë ligjëruar personalitete si:

 

Mr. Karel De GREVE, European Commission - DG Taxation and Customs Union TAXUD/B5,  "Customs Union and path of Albania (customs) to accession to EU"

Prof. Dr. Paskal MILO,  ‘’Shqipëria dhe Integrimi Europian’’

Dr. Enkelejda SHAMKU,‘’Fjala e Lirë’’

Dr.Florjon MIMA, ish-Ministër i Ekonomisë,  “Zhvillimet dhe nevojat për reformë ne ekonominë shqiptare”

Z. Erjon VELIAJ, Ministër i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, “Për një të ardhme të orientuar”

Dr. Marko BELLO, ish-Ministër i Integrimit, “Shqipëria dhe sfidat drejt familjes evropiane”

Gjyqtar Hysni DEMIRAJ, Gjykata e Krimeve të Rënda, “Takim me gjyqtarin”

Mr. Frank HANTKE, Drejtori i Fondacionit Friedrich Ebert (FES) në Shqipëri, "What role for Dialogue between interest groups for better Labor market solutions?"

Prokuror Granit SHAHU, Prokuroria e rrethit Tiranë, “ Takim me prokurorin”

Z. Ardian KASAPI, avokat, “ Takimi me avokatin”

Znj. Nora MALAJ, Zv. Ministër i Arsimit dhe Sporteve, “ Për një të ardhme të orientuar”

Z. Fate VELAJ, Këshilltari i Kryeministrit për Diplomacinë Kulturore dhe Rilindjen Evropiane, “Europa ime”

Prof.Efrat TAHAR-KEDEM, University of Haifa Israel, " Is tolerance the explanation for protecting Jews during the 2-nd World War? "

SH.T.Z. Helmut HOFFMAN,  Ambasadori i Republikës së Gjermanisë në Shqipëri,  “German & Albania Relationship Walking Together in EU"

Dr. Efrat KEDEM-TAHAR, Universiteti i Haifas - Izrael, “Situata ekonomike në Izrael”

Prof. Asoc.Dr. Iva ZAJMI, Komisionere Autoriteti i Konkurencës në Shqiperi dhe Lektore e së Drejtës Europiane, “Procesi i krijimit të Bashkimit Europian si dhe sfidat dhe marrëdhëniet Shqipëri- BE”.

Znj. IRMA BARAKU, Komisionere për mbrojtjen nga diskriminimi, “Mbrojtja nga diskriminimi me baze gjinore”

Z. Bledar TAHO, Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri, “Diversiteti Rom, si vlerë kulturore Shqiptare”.

PhD.Cand Dorian LEKA, Lektor i së Drejtës Europiane, “E drejta europiane dhe sfidat e saj”

Znj. Erisa XHIXHO, Zv.Ministër i Integrimit Europian, “Prioritetet dhe programet e integrimit”

Znj. Gentiana SULO, Zv. Ministër i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë,“Qasja e politikave europiane”

Dr.Avv. Vicenzo GALATRO, Universiteti i Sienës – Itali, “Strategjitë e reja të marketingut dhe komunikimit"

Dr.Avv. Vicenzo GALATRO, Universiteti i Sienës – Itali, “Kontrata dhe Mbrojtja e Konsumatorit në Itali”

Dr.Vladimir LAME, Studiues i marrëdhënieve ndërkombëtare, “Statusi aktual i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe BE-së në kuadër të hapjes së negociatave për antarësim"

Znj. Flutura XHABIJAKryetare e Shoqatës së Grave Biznesmene, "Sfidat dhe arritjet e një gruaje të suksesshme"

Z. QUENTIN CROWE, Drejtues i “The Marketer's Forum” - Angli, "Teknikat e procedurat moderne të kualifikimeve dhe trainimeve të specialistëve të marketingut në botë në ditët tona dhe për të ardhmen."

 

Në vazhdimësi APB do të jetë destinacioni kryesor i ligjëratave të shumë personaliteteve vendase dhe të huaja.

 

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.apb.edu.al